Home page Home page
Tko smo mi? Pravni - home page
Pravni fakultet u Zagrebu - home page
Vanja Jurić
 

Zovem se Vanja Jurić, a rođena sam 5. travnja 1983. u Zagrebu, gdje sam i provela čitav život. Nakon završene osnovne škole, upisala sam jezičnu XVI. gimnaziju u kojoj sam maturirala 2001. i upisala Pravni fakultet. Na ovaj faks sam se upisala jer sam bila prilično neodlučna i nesigurna u to što jednoga dana želim raditi. Znala sam jedino da se želim baviti nečim važnim pa se pravo činilo kao logičan izbor. Tek krajem druge godine, nakon što sam položila Kazneno pravo (i nakon što su došli ostali stručni predmeti), znala sam da je to to. Ne želim sada nabrajati sve svoje uspone i padove, i jednih i drugih bilo je dovoljno i volim vjerovati da sam sada upravo radi cijelog tog sklopa
tu gdje jesam. Od kada sam upisala faks, sve me zanimalo više od građanskog prava i bila sam uvjerena kako to jednostavno nije moje područje interesa. Vjerojatno kao i sve ostale, seminar iz građanskog procesnog prava (kod prof. Uzelca) okrenuo je moje želje za 180 stupnjeva.
I tako sam sada na trećoj godini (za sada u roku) i nadam se uskoro četvrtoj, a nakon toga tko zna? Planiram (ako sve bude išlo kako treba) upisati postdiplomski u Beču ili Grazu i nakon toga raditi i mijenjati svijet.

e-mail: vanjaj2003@yahoo.com