Home page Home page
Tko smo mi? Pravni - home page
Pravni fakultet u Zagrebu - home page
Lea
Lea Radaković
 

Rođena sam 4.08.1982. godine u mom najdražem gradu, Zagrebu.
Uvijek sam bila tip koji nije volio živjeti samo na jednom mjestu, tako da sam imala priliku živjeti u svim dijelovima grada Zagreba, ići u tri različite osnovne škole. Kao srednjoškolka, upisala sam Privatnu klasičnu gimnaziju s kojom sam na brojnim putovanjima upoznala cijelu Hrvatsku, malo Rima i Grčku. U tome razdoblju imala sam priliku živjeti i u Budimpešti jednom prekrasnom gradu na obali Dunava, koji od tada nikako da ponovo posjetim. Nisam odmah znala što bih studirala tako da sam svoju prvu godinu budućeg akademskog građanina provela u istraživanju toga što smatram da bi bio moj životni poziv. S Građevinskog fakulteta prešla sam na Pravni fakultet, te sam napokon pronašla svoj put.
Volim istraživati, ispitivati i konstruktivno kritizirati, pogotovo sve što se tiče pravne tematike i društvenog života ljudi što u Hrvatskoj i u svijetu.
Zbog toga sam pokazala zanimanje i za rad na ovom projektu. Na faksu sam još i članica Udruge Pravnik gdje sam voditeljica projekta Ureda studentskog pravobranitelja.
U slobodno vrijeme treniram odbojku, volim puno izlaziti, putovati ( što nažalost nemam u zadnje vrijeme priliku). Moja strast je pisanje i tko zna možda jednog dana se ostvari moj san da postanem spisateljica ili novinarka.

e-mail: yeatrel@yahoo.co.uk