Home page Home page
Tko smo mi? Pravni - home page
Pravni fakultet u Zagrebu - home page
Dijana Kladar
 

Zovem se Dijana Kladar. Rođena sam u Zagrebu, osnovnu školu i opću gimnaziju završila sam u Sisku. Vjerojatno sam jedna od rijetkih koja se nalazila u dilemi upisati Stomatološki ili Pravni fakultet ,no odlučila sam se za ovaj drugi, čija sam studentica.
Danas mogu reći da je pravo ono što uistinu volim ,u čemu sam se uspjela pronaći i ne žalim ni malo što sam krenula tim putem.
Inače sam komunikativna, volim stjecati nova znanja i iskustva .U slobodno vrijeme bavim se sportom, plesala sam latino plesove i standardne koji su do danas ostali moja velika strast, trudim se tečno naučiti pričati talijanski jezik ,imam iskustva u prevođenju s engleskog jezika dok se njemačkim služim iako ga nažalost sve više zapostavljam.
No isto bih tako voljela steći što više iskustva iz pravne prakse, proširivati svoje znanje kroz komunikaciju sa studentima i profesorima u okviru projekata sličnih ovome iz gpp-a .Nažalost na našem fakultetu takvih projekata manjka(ili ja nisam dovoljno informirana),da nam se pruži mogućnost da razvijamo svoje raspravljačke sposobnosti, iznosimo svoje mišljenje i ukoliko nismo baš naročito impresivni da pokušamo to popraviti.
To je bilo samo ukratko od mene, svi koji me žele nešto pitati ili porazgovarati mogu mi se slobodno javiti na moju e mail adresu: dinche_sk@hotmail.com