Home page Home page
Tko smo mi? Pravni - home page
Pravni fakultet u Zagrebu - home page
Antonija Kovačević
 

Bok svima, moje ime je Antonija Kovačević, rođena sam 27.10.1979. u Zagrebu. Svoje školovanje započela sam, naravno, u osnovnoj školi te sam već tamo počela pokazivati interes za područje koje nema dodirnih točaka sa pravom. To je slikarstvo i kiparstvo, iz čega sam dobila nekoliko priznanja i nagrada. U srednjoj školi , u II-oj gimnaziji moje zanimanje za umjetnost nekako je splasnulo, a sada učenje ogromnih knjiga i zakona rezultiralo je velikim padom mog kreativnog izražavanja. Ali čak i kad dobijem neku ideju obično moram početi učit za neki ispit.

Slobodnog vremena imam malo pa ga nastojim iskoristiti za bilo kakvu fizičku aktivnost, a to je najčešće šetnja ili trčanje nasipom, aerobic, plivanje. Ponekad i za neku fizičku neaktivnost, kao što su dugi telefonski razgovori ili gledanje raznih znanstvenih emisija na Discovery-u.
Niti u jednom trenutku nisam zažalila što sam upisala pravni fakultet (što mnoge moje kolege jesu), moram priznati da sam studirajući puno toga naučila. Studenski život je divan i bezbrižan, nema nikakvih problema ni briga, osim povremenih trzavica oko ispita. Ah da bar traje vječno!

Na 3. godini postalo mi je jasno da su gp i gpp područja mog zanimanja pa sam ih stoga sa lakoćom savladala. Upravo zbog toga mi je posebno drago što me je prof. Uzelac pozvao da sudjelujem u ovoj grupi, i ovom prilikom mu se zahvaljujem.

Toliko od mene,bok!

e-mail: antonijakov@net.hr